Digital_EasyPark B2C (1).png

LAPSIMESSUILLE 4€ PYSÄKÖINTIIN

Ota EasyPark käyttöön Messukeskuksessa - annamme 12.-14.4 messupysäköintiisi 4€ pysäköintirahaa. Etu on uusille EasyPark-asiakkaille, lunasta se jo ennen messuja.

EDUN LUNASTAMInEN

  1. Lataa EasyPark ja seuraa sovelluksen rekisteröitymisohjeita

  2. Lisää maksutapa

  3. Syötä promokoodi  LAPSIMESSUT alla olevan videon mukaisesti

  4. Saat 4€ käytettäväksi Lapsimessujen pysäköintiin 12.-14.4.2019

FI-tutorial-promo-code.gif

Onko sinulla jo EasyPark? Mahtavaa! Kutsu silloin YSTÄVÄsi ja hän saa 4 € pysäköintiin

1. Avaa sovellus

2. Valitse valikosta “Kutsu Ystäviä

3. Kopio linkki ja lähetä se ystävällesi

Kun ystäväsi lataa sovelluksen linkin kautta, rekisteröityy hänen EasyPark-tililleen 4 € pysäköintirahaa. Pysäköintirahan voi käyttää vaikka messuparkkiin.


Käyttöehdot
Pysäköintirahan lunastamiseksi sinun on oltava uusi EasyPark-käyttäjä. Promokoodin voi lunastaa vain kerran ja ainoastaan ennen uuden käyttäjän ensimmäistä pysäköintitapahtumaa. Koodi toimii Suomessa, joten sinun tulee rekisteröityä käyttäen suomalaista puhelinnumeroa. Pysäköintiraha on promootiotarkoitukseeen luovutettu alennuskuponki, jota ei voi vaihtaa käteiseksi. Pysäköintiraha on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti Messukeskuksen Messuparkissa 12.-14.4.2019 välisenä aikana. Jos pysäköintiraha käytetään ennen 12.4.2019 tai jossakin muussa pysäköintipaikassa, EasyPark ei ole velvollinen korottamaan saldoa takaisin neljään euroon messupysäköintiä varten. Pysäköintiraha on lunastettava ennen 14.4.2019 kello 23:59. EasyPark pidättää oikeudet sulkea EasyPark-tili tai poistaa pysäköintiraha, mikäli EasyPark havaitsee väärenneltyjä, petollisia tai EasyParkin yleisten ehtojen vastaista toimintaa.


PYSÄKÖIMINEN MESSUPARKISSA

HINTA

Pysäköintimaksu = 12 €. Oikeuttaa kertapysäköintiin yhden vuorokauden aikana. Maksettaessa EasyParkilla, hintaan lisätään tapahtumamaksu EasyPark-palvelupaketin mukaisesti.

Lue lisää EasyPark-paketeista https://easypark.fi/help/fi/3730

HUOM. PYSÄKÖINNIN Voi ostaa sovelluksella vielä poislähtiessäkin!

messukeskus anpr ohje.png