Prøv EasyPark gratis!
PARKING. MADE EASY.

Download EasyPark appen og brug rabatkoden GuldkortPark, forbeholdt for Lo Plus Guldkort, og modtag 30 kr. til parkering via vores app.

1. Færdiggør din registrering, samt tilføj betalingsmetode og oplysninger
2. Indsæt din rabatkode som er GuldkortPark
3. Du vil automatisk modtage 30 kr. til at parkere for

DK-tutorial-promo-code.gif

Allerede tilfreds burger af EasyPark? Inviter en ven og giv dem 30 kr. til parkering!
Hvorfor ikke gøre livet nemmere for dine venner og familie? Inviter en du holder af til at prøve EasyPark appen og de vil modtage 30 kr. i gave til parkering! Glæd en du holder af, klik her!

Vilkår og betingelser
For at gøre brug af ovenstående tilbud, skal du være medlem af LO Plus Guldkort, og ikke have brugt EasyPark før. Denne rabatkode kan kun indløses før du starter første parkering. Da dette tilbud kun er gyldig i Danmark, er det et krav at du har et dansk telefonnummer til registrering. Denne rabatkode til parkering, er udstedt til salgsfremmende formål og kan derfor ikke omveksles til kontanter. Ligeledes skal rabatkoden bruges inden for 30 dage fra kampagnens indløsningsdato. EasyPark forbeholder sig ret til at suspendere EasyPark-konti eller fjerne parkeringskreditter, hvis EasyPark opdager enhver aktivitet som EasyPark har grund til at tro bliver misbrugt eller er i strid med EasyParks generelle vilkår og betingelser.