Digital_EasyPark B2C (1).png

PYSÄKÖI MATKAMESSUILLA puoleen hintaan*!

EasyPark-pysäköintisovelluksella saat Matkamessuilla 18.-20.1.2019 pysäköinnin puoleen hintaan. Etu on 6€:n arvoinen pysäköintiraha uusille EasyPark-asiakkaille.

OHJE EDUN LUNASTAMISEEN

  1. Rekisteröidy palveluun ja lisää maksutapa

  2. Syötä promokoodi  MKLUBI2019 alla olevan videon mukaisesti

  3. Saat 6€ käytettäväksi Matkamessujen pysäköintiin

FI-tutorial-promo-code.gif

(*Messuparkin pysäköintimaksu 12€/päivä, etu on 6€:n arvoinen pysäköintikrediitti. Pysäköintimaksu ei sisällä EasyParkin tapahtumamaksua.)

Onko sinulla jo EasyPark? Mahtavaa! Kutsu silloin ystäväsi ja hän saa 4 € pysäköintiin


1. Avaa sovellus

2. Valitse valikosta “Kutsu Ystäviä

3. Kopio linkki ja lähetä se ystävällesi.

Kun ystäväsi lataa sovelluksen linkin kautta, rekisteröityy hänen EasyPark-tililleen 4 € pysäköintirahaa. Pysäköintirahan voi käyttää vaikka messuparkkiin, jolloin sinun kannattaa pyytää ystävältäsi kyytiä. 😉

Käyttöehdot
Pysäköintirahan lunastamiseksi sinun on oltava uusi EasyPark-käyttäjä. Promokoodin voi lunastaa vain kerran ja ainoastaan ennen uuden käyttäjän ensimmäistä pysäköintitapahtumaa. Koodi toimii Suomessa, joten sinun tulee rekisteröityä käyttäen suomalaista puhelinnumeroa. Pysäköintiraha on promootiotarkoitukseeen luovutettu alennuskuponki, jota ei voi vaihtaa käteiseksi. Pysäköintiraha on tarkoitettu käytettäväksi Messukeskuksen Messuparkissa 18.-20.1.2019 välisenä aikana. Jos pysäköintiraha käytetään ennen 18.1.2019 tai jossakin muussa pysäköintipaikassa, EasyPark ei ole velvollinen korottamaan saldoa takaisin kuuteen euroon messupysäköintiä varten. Pysäköintiraha on voimassa 20.1.2019 asti. EasyPark pidättää oikeudet sulkea EasyPark-tili tai poistaa pysäköintiraha, mikäli EasyPark havaitsee väärenneltyjä, petollisia tai EasyParkin yleisten ehtojen vastaista toimintaa.


OHJE PYSÄKÖIMISEEN MESSUPARKISSA

messukeskus anpr ohje.png