SPREMEMBE PRI PLAČEVANJU PARKIRNINE S SMS - SPOROČILOM

Družba mobilePark se je pridružila družini EasyPark! EasyPark je vodilni ponudnik storitev mobilnega parkiranja na trgu in pokriva več kot 800 mest v Evropi – od teh preko 300 v Italiji, 14 mest v Avstriji in več kot 120 v Nemčiji, skupaj s številnimi drugimi mesti v državah južne, srednje in severne Evrope. S pomočjo intuitivne aplikacije EasyPark, ki jo vsak dan uporablja na milijone voznikov po vsej Evropi, bo vaše parkiranje postalo prijetnejše.

EasyPark-ova storitev parkiranja preko SMS sporočila bo delovala enako kot storitev mobilePark, ki si jo uporabljal do sedaj. Storitev je prav tako brez kakršnih koli dodatnih stroškov, torej ostane enako, kot si imel do sedaj.

S prehodom iz mobilePark storitve na EasyPark se bodo zaradi tehnične vzpostavitve spremenile območne kode. Klikni tukaj ,da preveriš območne kode za tvoje mesto in območja v katerih parkiraš.  Območno kodo lahko tudi preveriš s pomočjo nalepke EasyPark, ki je nameščena na parkomatu.

ENOSTAVNEJŠE  PARKIRANJE  Z  EASYPARK APLIKACIJO

S pomočjo intuitivne aplikacije EasyPark, ki jo vsak dan uporablja na milijone voznikov po vsej Evropi, bo vaše parkiranje postalo prijetnejše. Z aplikacijo lahko prihraniš čas in denar, ter pozabiš na vse območne kode in parkirne avtomate. Začni, prekini in podaljšaj svoje parkiranje neposredno iz svojega telefona - kjer koli se nahajaš!

Plačal boš samo za dejansko porabljeni parkirni čas. Če se boš odpeljal in pozabil zaključiti parkirnino, te bomo na to opomnili mi.

PARKIRANJE  Z  APLIKACIJO  EASYPARK  JE  IZJEMNO  ENOSTAVNO

Poglej si, kako deluje:

1. Aplikacija bo samodejno zaznala tvojo lokacijo (s tvoje strani bo potrebno le potrditi izbrano območje na zemljevidu, ki je prikazano v roza vrstici na vrhu zaslona).

2. Določiti parkirni čas, tako da zavrtiš kolesce, nato pa pritisni ikono »ZAČNI parkiranje« v notranjosti kolesca.

3. To je vse! Parkirni čas lahko kadar koli zaključiš ali podaljšaš. Zavrti kolesce in nastavi nov končni parkirni čas ali pa pritisni ikono »PREKINI parkiranje« v notranjosti kolesca.