Digital_EasyPark B2C (1).png

LATAA EASYPARK JA SAAT 6€ VENEMESSUPYSÄKÖINTIIN!

Maksa messupysäköintisi EasyPark-pysäköintisovelluksella - me annamme sinulle 6€ pysäköintirahaa. Etu on uusille EasyPark-asiakkaille.

OHJE EDUN LUNASTAMISEEN

  1. Rekisteröidy palveluun ja lisää maksutapa

  2. Syötä promokoodi  VENEMESSUT alla olevan videon mukaisesti

  3. Saat 6€ käytettäväksi Vene 19 Båt -messujen pysäköintiin 8.-17.2.2019

FI-tutorial-promo-code.gif

Onko sinulla jo EasyPark? Mahtavaa! Kutsu silloin ystäväsi ja hän saa 4 € pysäköintiin

Etkö ole puhelimellasi? seuraa alla olevia ohjeita

1. Avaa sovellus

2. Valitse valikosta “Kutsu Ystäviä

3. Kopio linkki ja lähetä se ystävällesi

Kun ystäväsi lataa sovelluksen linkin kautta, rekisteröityy hänen EasyPark-tililleen 4 € pysäköintirahaa. Pysäköintirahan voi käyttää vaikka messuparkkiin, jolloin sinun kannattaa pyytää ystävältäsi kyytiä.


Käyttöehdot
Pysäköintirahan lunastamiseksi sinun on oltava uusi EasyPark-käyttäjä. Promokoodin voi lunastaa vain kerran ja ainoastaan ennen uuden käyttäjän ensimmäistä pysäköintitapahtumaa. Koodi toimii Suomessa, joten sinun tulee rekisteröityä käyttäen suomalaista puhelinnumeroa. Pysäköintiraha on promootiotarkoitukseeen luovutettu alennuskuponki, jota ei voi vaihtaa käteiseksi. Pysäköintiraha on tarkoitettu käytettäväksi Messukeskuksen Messuparkissa 8.-17.2.2019 välisenä aikana. Jos pysäköintiraha käytetään ennen 8.2.2019 tai jossakin muussa pysäköintipaikassa, EasyPark ei ole velvollinen korottamaan saldoa takaisin kuuteen euroon messupysäköintiä varten. Pysäköintiraha on voimassa 17.2.2019 kello 19 asti. EasyPark pidättää oikeudet sulkea EasyPark-tili tai poistaa pysäköintiraha, mikäli EasyPark havaitsee väärenneltyjä, petollisia tai EasyParkin yleisten ehtojen vastaista toimintaa.


OHJE PYSÄKÖIMISEEN MESSUPARKISSA

HINTA

Pysäköintimaksu = 12 €. Oikeuttaa kertapysäköintiin yhden vuorokauden aikana. Maksettaessa EasyParkilla, hintaan lisätään tapahtumamaksu EasyPark-paketin mukaisesti.

Lue lisää EasyPark-paketeista https://easypark.fi/help/fi/3730

HUOM. PYSÄKÖINNIN Voi ostaa sovelluksella vielä poislähtiessäkin!

messukeskus anpr ohje.png