LIITTYMISLOMAKE

EasyPark-yrityspysäköinnin aloittaminen on tehty sinulle helpoksi! Täytä vain alla olevaan lomakkeeseen yrityksen tiedot, yrityksen yhteyshenkilö sekä lisättävät käyttäjät. Avaamme yritystilit käyttöönne pian, mutta viimeistään seuraavan työpäivän kuluessa.

Huom. Täyttämällä ja lähettämällä alla olevan liittymislomakkeen syntyy yrityksenne ja EasyPark välille EasyPark-palvelusopimus. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte myös EasyParkin yleiset sopimusehdot ja tietosuojakäytännöt.

YRITYKSEN TIEDOT
YRITYKSEN YHTEYSHENKILÖN TIEDOT
Yhteyshenkilöllä on oikeus hallita yrityksen EasyPark-tiliä, lisätä ja poistaa käyttäjiä, sekä tarkastella yrityksen pysäköintejä sekä pysäköintilaskuja Omat Sivut -palvelustamme.
KÄYTTÄJÄTIEDOT
Lisää tiedot työntekijöistä, joille haluat EasyPark-yritystilin käyttöön.
Käyttäjä 1
Kuinka valita oikea paketti? EasyPark PRO - jos työntekijä pysäköi satunnaisesti ( alle 5 krt kuukaudessa). HINTA: 6,95€/kk + 0,55€/ pysäköinti EasyPark PREMIUM - jos työntekijä pysäköi usein ( yli 5 krt kuukaudessa). HINTA: 9,95€/kk, ei tapahtumamaksuja. + Kertaluontoinen avausmaksu 19,90€* per uusi käyttäjä. (*tai sopimuksen mukaan) Yrityksen työntekijöillä voi olla erilaisia hinnoittelupaketteja keskenään. Paketteja voidaan päivittää jälkeenpäin muuttuneiden tarpeiden mukaan maksutta.
Käyttäjä 2
Käyttäjä 3
Käyttäjä 4
Käyttäjä 5
Kirjoita käyttäjän 1) nimi, 2) puhelinnumero, 3) sähköposti, 4) EasyPark-paketti (Pro / Premium)
Vastaamme sinulle henkiläkohtaisesti muutaman työpäivän kuluessa.